Kontoret er ferielukket frem til mandag den 2. januar 2023. Ved akutte henvendelser henvises til døgnvagten.
top

Venlige og hjælpsomme

Advokatfirmaet Deleuran er meget venlige og hjælpsomme

— Mary Lee Bülow

Yderst professionelle

Jeg har brugt Advokatfirmaet Deleuran både i forbindelse med testamente og lejlighedskøb. De er hurtige, behagelige at arbejde sammen med og yderst professionelle. Jeg kan varmt anbefale dem.

— Jesper Simonsen

En rigtig god oplevelse

Advokatfirmaet Deleurans rådgivning var rigtig fin.De sparede os blandt andet for 41.000 kr. i forbindelse med vores boligkøb. Det har været en rigtig god oplevelse.

— Thomas Rose

Fuldt ud tilfredse med det hele

Vi fik oprettet testamente og er fuldt ud tilfredse med det hele. Advokatfirmaet Deleuran gjorde alt det svære nemt for os.

— Werner Ovesen

Meget tilfredsstillende bobehandling

Jeg har været meget tilfreds med behandlingen af boet efter min mor, og det hele har gået gnidningsfrit.Jeg troede, at det var meget dyrere at lade en advokat håndtere bobehandlingen, så det var også en glædelig overraskelse. Deleuran har været venlige og imødekommende, og jeg har været tilfreds med hele forløbet.

— Birger Caspersen

Altid stor tilfredshed

Hos Advokatfirmaet Deleuran har jeg fået både boligrådgivning flere gange og fået hjælp til oprettelse af testamente. Jeg har været meget tilfreds med det hele.

— Connie Nielsen

Fuldt ud tilfredse med testamente

Vi har brugt Advokatfirmaet Deleuran i forbindelse med oprettelse af testamente, og der har været så fint så fint. Vi har været fuldt ud tilfredse.

— Jette Blohm og Leif Hansen

Rådgivning der fungerer

I forbindelse med salg af vores erhvervsejendom bistod Advokatfirmaet Deleuran os med vores exit-strategi. De er kompetente, pålidelige, yder god service – og det fungerede bare hele vejen igennem forløbet.

— Anne og Jørgen Kühnell

Værdifuld og tryg proces

Rådgivningen jeg fik var værdifuld, og det var en god og tryg proces. Det hele kørte som jeg kunne ønske det, og det overgik ligefrem mine forventninger.

— Phillip Olesen

Venlig og særdeles kompetent rådgivning

Jeg kan medgive Advokatfirmaet Deleuran min bedste anbefaling efter at have fået en både venlig og særdeles kompetent rådgivning

— Ole Møller

Professionel og forståelig rådgivning

Vi har været meget tilfredse da vi fra start af blevet mødt med en professionel og forstående tilgang. De råd og vejledninger i sagen vi fik, holdte stik og sagens udfald, blev til vores fordel. Yderligere blev der skabt tryghed hos os, da der blev givet overblik i sagen, på en måde som kan forståes af almindelige mennesker.

— Sanne og Sima Bach Strange

Professionel og effektiv behandling

Professionel og effektiv behandling med megen hjælpsomhed og venlighed.

— Janne Fredsbo og Anders Amble

Professionalisme

Vi har været meget glade for din professionalisme og lydhørhed overfor vores ønsker i forb. med udarbejdelse af vores testamente.

— Uffe Stormgaard og Eva Fog

Venlige, vidende og hurtigt reagerende

Fra første kontakt med Deleuran følte jeg mig i gode hænder. De er både venlige, vidende og hurtigt reagerende ved alle henvendelser. Deleurans hjælp havde stor værdi for mig og gjorde boligkøbet til en overskuelig proces. Kan kun give dem mine bedste anbefalinger.

— Steffen Hedebrandt

Professionel rådgivning

Vi anbefaler Advokatfirmaet DELEURAN.DK, hvis professionelle rådgivning vi har haft glæde af ved flere lejligheder.

— Minna Olsen og Einar Hermannsson

God, uundværlig og professionel juridisk rådgivning

Jeg har fået en rigtig god, uundværlig og professionel juridisk rådgivning i forbindelse med udformningen af Dødsbo, Testamente og Boligkøbsrådgivning, så kan kun anbefale Advokatfirmaet Deleuran som samarbejdspartner.

— Henrik Johansen

Yderst tilfreds

Jeg har været yderst tilfreds med den leverance, som jeg har modtaget hos Deleuran. De er detaljeorienteret og tager sig tid til at gå alt igennem. Derudover har de været service minded i forhold til at mødes udenfor normal arbejdstid, således det passede ind i mit program.Men det vigtigste for mig har været, at under selve forhandlingen, havde jeg virkelig indtryk af, at de repræsenteret min interesse bedst muligt. Jeg kan varmt anbefale Deleuran i forbindelse med projektkøb af fastejendom.

— Kim Overgaard Pedersen

Yderst kompetente og vedholdende i en meget kompliceret arvesag

Advokatfirmaet Deleuran greb vores sag helt rigtigt an og behandlede vores sag med største professionalisme og målrettethed, og var samtidig vedholden i denne særdeles komplicerede sag over for Staten. Hertil kan jeg tilføje, at de hele vejen igennem har været fantastisk venlige og behagelige. Det var en fornøjelse at have dem på vores sag, som faldt ud til vores fordel pga. deres strategi og ihærdighed.

— Emilie Fity

Professionalisme med hjertevarme

Jeg kan kun varmt anbefale Advokatfirmaet Deleuran og særligt fremhæve Asmus Deleurans venlighed og professionalisme ifht min søsters og min arvesag. Sagen havde flere udfordringer, men Asmus Deleurans håndtering af sagen ledte til, at det faldt ud til vores fordel. Vi følte os i trygge hænder hele vejen, da vi løbende udførligt blev orienteret om og delagtiggjort i sagens forløb og mulige strategier.

— Josephine Fity

Grundig og professionel

Grundig og professionel rådgivning og vejledning i forhold til køb af ejerbolig

— Maria Bendtsen

Tryg, behagelig og professionel service

Advokat Asmus Deleuran har i forbindelse med boligkøb bistået os til vores fulde tilfredshed.I hele sagsforløbet, som har været præget af en tryg og behagelig kommunikationsform, har han været på forkant og ydet os særdeles god, professionel service - i en sådan grad, at vi har sparet 195.000 kr! I det hele taget kan vi varmt anbefale Advokatfirmaet Deleuran, som vi også har haft stor glæde af i forbindelse med udarbejdelse af testamente.

— Minna Olsen og Einar Hermannsson

Løsning af langvarig og fastlåst bodeling

Super professionel, klog og indsigtsfuld sagsbehandling løste en langvarig og fastlåst bodeling til alles tilfredshed. Stor tak til Asmus Deleuran.

— Vivi Heeno

Grundig og forståelig rådgivning

Vi har brugt Advokatfirmaet Deleuran flere gange inden for de sidste 23 år. Vi har fået hjælp til køb af hus, sommerhus og for nylig køb af en andels lejlighed til vores datter. Derudover har de bistået os i at få udarbejdet et testamente og en samejeaftale. Fælles for alle opgaver har været at de har løst dem med stor grundighed og professionalisme. De har forstået at afkode kompliceret lovtekst til forståeligt sprog. Alt dette har gjort at vi har følt os trygge ved indgåelse af de forskellige handler og aftaler.

— Dorthe Pedersen og Kim Arnsted

I sikre og gode hænder fra start til slut

Vi har været tilfredse med måden advokat Philip Deleuran og hans medarbejdere håndterede opgaven med oprettelse af vort testamente. Vi har under hele forløbet fra rådgivning til udarbejdelse af det endelige testamente samt underskrivelse af dette hos notaren følt os i sikre og gode hænder hos advokat Philip Deleuran.

— Jytte og Kurt Gregers Jensen

Sublim rådgivning

I forbindelse med forældrekøbslejlighed fik vi rigtig god rådgivning inden, under og efter købet. Tak til Asmus Deleuran og Bente Jonasson for et fejlfrit forløb. Advokatfirmaet Deleuran kan varmt anbefales.

— Gert Rahbek Andersen og Anne Marie Bang

Suveræn og grundig hjælp

Vi har fået suveræn og grundig hjælp. Undervejs fik vi mange gode råd, som vi vil benytte os af, og der var en god service igennem hele forløbet.

— Iben Kofoed og Simon Oskar Persson

God bobehandling skånede os for bekymringer og problemer

Vi har været meget glade for den hjælp, Advokatfirmaet Deleuran har bistået os med specielt i forbindelse med aflevering af vores mors lejlighed. Det har skånet os for mange bekymringer og problemer.På både min søsters og egne vegne kan jeg sige, at vi har følt os godt behandlet med den imødekommenhed, venlighed og støtte, specielt Asmus Deleuran har givet os.

— Hanne Storm Steffensen og Mette Storm Galsøe

Fuld tilfredshed

Jeg har være fuldt ud tilfreds med behandlingen hos Advokatfirmaet Deleuran i forbindelse med mit køb af ejerlejlighed.

— Ulla Sundby-Sørensen

Stort engagement og tryghed

Jeg anbefaler gerne Advokatfirmaet Deleuran, de har hele tiden været på forkant og rådgivet os professionelt om vores valgmuligheder undervejs i de tre sager hvor vi har haft behov for deres kompetencer. Lige fra de indledende samtaler til afsluttende sagsbehandling har advokatkontoret videreformidlet information professionelt, hurtigt og effektivt samt udvist stort engagement, og vi har følt os trygge under alle forløbene med bolighandel, testamente og arveanliggender.

— Henrik Johansen

Solidt arbejde og særdeles flot resultat

Stor tak til Advokatfirmaet Deleuran for det solide arbejde og et særdeles flot resultat. Det har så sandelig været en god oplevelse, og vi er naturligvis ovenud tilfredse med indsatsen.Advokatfirmaet Deleuran tager sig også af vort testamente, og vi er trygge ved, at Advokatfirmaet Deleuran skal bestyre boet, når den tid engang kommer.

— Anette og Michael de Voss

Rådgivning uden sammenligning

Kan på det varmeste anbefale advokatfirmaet Deleuran. De har været prikken over i'et i forbindelse med køb af vores drømmehus. Vi havde kigget på hus sammen med anden boligrådgiver tidligere uden at komme i mål, og det blev købt for næsen af os. Da vores nuværende hus kom på marked, blev vi anbefalet Advokatfirmaet Deleuran af et vennepar. Det er ikke til sammenligning hvor stor forskel, der var i det arbejdet. Her hos Deleuran tog man opgaven til sig med oprejst pande og gå på mod, en utrolig grundig gennemgang af alle de papir der var omkring huset. Efter et godt møde hvor alle punkter der kunne spille en rolle var gennemgået, gik der ikke mange dage og huset var vores. De har blandt andet også hjulpet os med at lave testamente, så det er ikke kun huse de er skarpe i. Stor tak for hjælpen.

— Malin Elmqvist og Christian Christensen

Et flot stykke arbejde med behandling af dødsbo

Advokatfirmaet Deleuran har gjort et flot stykke arbejde med behandling af dødsbo. De holdt os informeret hele tiden, og det var meget dejligt, da jeg aldrig har prøvet dette før.

— Karsten Nørskov

Rigtig god behandling i forbindelse med behandling af dødsbo

Jeg har fået en rigtig god behandling af Advokatfirmaet Deleuran i forbindelse med behandling af boet efter min ægtefælle. Jeg ved ikke, hvad jeg skulle have gjort uden dem.

— Alice Højlund

Hurtig ekspedition

Jeg har været yderst tilfreds med bistanden og ikke mindst ekspeditionstiden.

— Nikolai Wulff

Tryghed og god behandling

Som arving i et dødsbo har jeg fået rigtig god behandling. Jeg er hele tiden blevet orienteret om, hvad der er sket i sagen, så jeg har følt mig tryg.

— Ruth Wolf

Kompetent og saglig rådgivning

Meget kompetent og saglig rådgivning i forbindelse med køb af hus. Vi følte os rigtig godt orienteret om alt fra servitutter til lokalplan - sågar overvejelser om forhandling, finansiering og forsikring. Advokaten håndterede også refusionsopgørelse og det gik også godt. Alt i alt en god oplevelse - kan varmt anbefales.

— Jens Madsen

Tremendous support

Advokatfirmaet Deleuran has provided tremendous support during our real estate purchase. Asmus was helpful and responsive to all our questions and concerns. It was our first time buying a home and he was with us every step of the way. When we found issues during the walkthrough, he negotiated on our behalf. Overall, it was a pleasant experience!

— Alexandra Protsenko

Highly professional, fast and friendly

I had an extremely good experience working with Deleuran agency when buying an apartment. Asmus Deleuran was highly professional, fast in responding and very friendly. I'll definitely use their service again if I ever need any legal help or advice. Thanks a lot!

— Dmitry Obukhov

Professionel, behagelig og troværdig bistand

Har besøgt Advokat Deleuran ved huskøb, testamente og køb af sommerhus. Vi er altid blevet mødt med professionel, behagelig og troværdig bistand. Altid forberedt og grundig I deres arbejde, ud over det forventelige. Vi har følt os enorm trygge og har været særdeles tilfredse.

— Rikke Olsson og Martin Cramer

God håndtering af kompliceret arvesag

Jeg var arving i en meget kompliceret arve sag efter min farmor, som Advokatfirmaet Deleuran varetog behandlingen af. Der blev taget godt hånd om, alle de utrolig mange udfordringer, som der opstod undervejs. Den kontakt jeg har haft med Flemming Rasmussen i forbindelse med sagen, har været meget positivt. Der er ingen spørgsmål, der er for dumme her, og jeg føler mig I den grad hørt. Den personlige behandling var venlig og rar, og der var altid et kompetent svar og utrolige gode forklaringer, så jeg altid var 100% med på, hvad der foregik. Derfor vil jeg gerne videregive min aller varmeste anbefaling til Advokatfirmaet Deleuran.

— Karina Lund 

Særdeles god behandling

Advokatfirmaet Deleuran behandlede et dødsbo, hvor jeg var arving. Under hele forløbet har jeg følt mig særdeles godt behandlet, og jeg er blevet godt orienteret undervejs. De har udført et meget fint stykke arbejde til min fulde tilfredshed.

— Ejnar Clausen

Tryg og god dødsbobehandling

Informationsniveauet var højt og vi modtog løbende cirkulæreskrivelser om sagens udvikling. Processen har været tryg og god.

— Ingerlise Jepsen

Professionel og grundig. Et trygt valg.

Vi benyttede os af Advokat Asmus Deleuran i forbindelse med huskøb og kan kun give vores varmeste anbefalinger. Behagelig, professionel og meget grundig. God vejledning/forklaring om procedure mm undervejs. Et trygt og sikkert valg. Ville til enhver tid vælge ham igen.

— Maria-Louise Tougård

Trygge og kompetente hænder

Advokatfirmaet Deleuran behandlede et bo, hvor jeg var arving. Jeg har ikke et øjeblik fortrudt, at jeg henvendte mig til dem og jeg har i behandlingstiden følt at jeg har været i trygge og kompetente hænder.

— Maiken van Laer

Trygt og til at forstå

Advokatfirmaet Deleurans håndtering af min tantes testamente var meget professionel, og jeg har altid følt mig tryg, når der har været ting som var svære at forstå. De var gode til at forklare, hvordan det hang sammen.

— Susanne Jensen

Ønsker du et trygt forældrekøb, så anbefaler vi Asmus Deleuran

Asmus Deleuran har været utroligt hjælpsom, behagelig og professionel at arbejde sammen med. Han er grundig i sit arbejde og gør alt for at sikre det allerbedste for kunden. Han er god til at svare på spørgsmål og guide én igennem de forskellige trin, der skal til, for at få sagen til at lykkes. Vi har været meget glade for vores valg af advokat og vil varmt anbefale Deleuran.

— Susanne Birgitte Nielsen og Arne Ladegaard

Godt samarbejde

Har haft et godt samarbejde med advokatfirmaet Deleuran ifm. sagsbehandlingen af boopgørelse. Kan varmt anbefale firmaet.

— Giinaalee Elvendahl

Yderst tilfreds

Jeg har været yderst tilfreds med den leverance, som jeg har modtaget hos Deleuran. De er detaljeorienteret og tager sig tid til at gå alt igennem. Derudover har de været service minded i forhold til at mødes udenfor normal arbejdstid, således det passede ind i mit program.Men det vigtigste for mig har været, at under selve forhandlingen, havde jeg virkelig indtryk af, at de repræsenteret min interesse bedst muligt. Jeg kan varmt anbefale Deleuran i forbindelse med projektkøb af fast ejendom.

— Kim Overgaard Pedersen

Grundig og professionel

Grundig og professionel rådgivning og vejledning i forhold til køb af ejerbolig

— Maria Bendtsen

Trygge og veloplyste

Vi takker for hjælp med udførelse af testamente. Vi følte os trygge og oplyste hele vejen igennem forløbet

— Jacob Dræger

Venlig, professionel og god

Venlig, professionel og god rådgivning i en personlig sag. Anbefales.

— Helga Mohr

Gode erfaringer

Jeg har lutter gode erfaringer med Advokatfirmaet Deleuran. Tingene går hurtigt og man får indtrykket af at der er helt 100 % styr på tingene og man er i gode hænder.

— Nikolai Wulff

Rigtig god behandling

Jeg har fået en rigtig god behandling af Advokatfirmaet Deleuran i forbindelse med behandlingen af boet efter min ægtefælle. Jeg ved ikke, hvad jeg skulle have gjort uden dem.

— Alice Højlund

Meget kompetent og saglig rådgivning

Meget kompetent og saglig rådgivning i forbindelse med køb af hus.Vi følte os rigtig godt orienteret om alt fra servitutter til lokalplan - sågar overvejelser om forhandling, finansiering og forsikring. Advokaten håndterede også refusionsopgørelse og det gik også godt. Alt i alt en god oplevelse - kan varmt anbefales.

— Jens Madsen

Meget tilfreds med bobehandlingen

Jeg har været meget tilfreds med bobehandlingen hos Deleuran, som har været udført kvalificeret og til en rimelig pris, under medvirken af venlige og hjælpsomme medarbejdere.

— Peter Lønblad

Enormt trygge og særdeles tilfredse

Har besøgt Advokat Deleuran ved huskøb, testamente og køb af sommerhus. Vi er altid blevet mødt med professionel, behagelig og troværdig bistand. Altid forberedt og grundig I deres arbejde, ud over det forventelige. Vi har følt os enorm trygge og har været særdeles tilfredse.

— Martin Cramer

Godt og professionelt

Godt og professionelt arbejde fra deres side. Gode til at give råd i forhold til ens problemstilling.

— Mads Dalgaard Andreasen

Vores bedste anbefalinger

Vi kan kun give Advokatfirmaet Deleuran vores bedste anbefalinger. Vi har fået yderst kompetent vejledning i forbindelse med udformning af vores testamente. Advokat Asmus Deleuran var yderst behagelig og meget omhyggelig med at forklare os om de muligheder vi havde hvilket gjorde det muligt for os, at træffe de rette valg.

— Marialise Rømer

God vejledning og tryghed

Deleuran gav god vejledning og tryghed i forbindelse med vores lejlighedskøb på Frederiksberg. Advokaten var hurtig til at besvare spørgsmål fyldestgørende og var meget ærlig i forhold til mulighederne i prisforhandlingen med sælger. Det var tydeligt, at han havde stor erfaring med køb og salg af fast ejendom. Anbefaling herfra.

— Benjamin Crawford

Stringent, minutiøs og robust gennemgang

Vi har nu for anden gang samarbejdet med advokatfirmaet Deleuran ifm. køb af ejendom. Begge gange har vi, fra start til slut, oplevet en stringent, minutiøs og fagligt robust gennemgang af købsprocessen og følt os trygge. Derudover har det været rart at have en samarbejdspartner, som er med indtil de sidste underskrifter er sat og deadlines er overholdt. Vi kan kun sige tak for et godt forløb.

— Nick Mattsson

Dybt tilfreds

Jeg har været dybt tilfreds med firmaet Deleurans arbejde.

— Sven Corfitzen

Professionalism, Quality, Value

Vi fik hjælp fra Deleuran under vores huskøb, da vi følte os lidt på usikker grund som unge førstegangs-købere. Vi følte os rigtig godt informeret, først til et 2 timer langt møde i starten, hvor alt blev gennemgået og vi blev grundigt informeret, uden at der blev truffet valg for os. Vi blev siden 'taget rigtig godt i hånden' under hele processen, hvor vi fik email-opdateringer hver gang der kom en opdatering i sagen. Det hele blev fulgt grundigt til dørs, frem til her 3,5 måned efter at vi flyttede ind, hvor vi fik den sidste mail om at alt er kontrolleret og afsluttet korrekt. Jeg vil til enhver tid anbefale Deleuran! Vi kunne ikke have fået bedre service!

— Ida Gøttsche

Grundig og kompetent

Grundigt, kompetent - kan anbefales

— Susanne Voss-Knude

Fin og kompetent 

Rigtig fin og kompetent rådgivning.

— Dorte Barlebo Madsen

Very satisfied

We have now used Deleuran for our second house purchase. First time was 20 years ago, and recent for our summer resident. We are indeed very satisfied with the professional advise and we even got some extra value based upon the lawyers extra investigations about the area of the summer resident.

— Ole Kristoffersen

Hurtig, forståeligt, præcist.

Vi havde akut brug for advokathjælp i forbindelse med en bolighandel, så vi kontaktede, vores advokat, Deleuran. Selvom vi ikke havde en forudgående aftale blev alle formaliteter, gennemgang af dokumenter og kommentarer, indsigelser med mere, foretaget til tiden, på en betryggende måde. Hurtig, forståeligt, præcist.

— Henrik Oku Larsen

God professionel rådgivning

Har haft en hegnsag hvor Asmus Deleuran har hjulpet os med god professionel rådgivning og hjælp i forbindelse med retssag. Vi har altid fået hurtigt svar og alle frister og henvendelser har været overholdt. Vi har været trygge i hele forløbet.

— Martin Edwards

Yderst kompetent og pålidelig

Yderst kompetent og pålidelig juridisk rådgivning hos Asmus Deleuran. Jeg følte min sag var i trygge professionelle hænder hele vejen, og blev håndteret ærligt og redeligt.

— Henriette Gammelholm

Altid følt os i gode og

Vi har brugt Deleuran flere gange og har altid følt os i gode og trykke hænder og så gør det jo heller ikke noget at de har en fantastisk sekretær.

— Jacob Dræger

Fra start til slut en helt igennem god oplevelse

Min "gamle" morbror ønskede, at udarbejde testamente og Asmus var bare super imødekommende fra første færd og var god til at gennemgå de forskellige muligheder for ham. Fra start til slut en helt igennem god oplevelse og Asmus får vores bedste anbefalinger.

— Susanne

Asmus Deleuran er en super dygtig advokat

Jeg benyttede Asmus Deleuran i forbindelse med boligkøb, og jeg har været super tilfreds. Meget professionel og grundig. Asmus fandt nogle alvorlige fejl og mangler, så købet blev ikke til noget. Heldigvis. Jeg kan varmt anbefale Asmus Deleuran, fantastisk service og en masse gode råd fik jeg med på vejen.

— Kirsten Andersen

Perfekt valg

Vi skulle skrive testamente og valgte at bruge Advokatfirmaet Deleuran, det viste sig at være et rigtig godt valg. Advokat Asmus Deleuran lyttede til os og hjalp os igennem processen, med gode spørgsmål og råd, så vi nu kan tænke på andre ting. Vores varmeste anbefaling

— Pamela

Min bedste anbefaling

Dokumentgennemgangen og sagsbehandlingen blev gennemført meget professionelt i forbindelse med vort huskøb. Asmus Deleuran var ligeledes meget omhyggelig med servitutgennemgangen og gav god information om disse. Kontorets personale er meget imødekommende og venligt. Hermed giver jeg kontoret min bedste anbefaling

— Qvinta - Palle Gyldenløve

Trygge i hele forløbet

Har haft en boligkøbssag Asmus Deleuran har hjulpet os med god professionel rådgivning. Vi har altid fået hurtigt svar og alle frister og henvendelser har været overholdt. Vi har været trygge i hele forløbet.

— Tommy Strand

Meget omsorgsfuld og kvalificeret rådgivning

Jeg har fået meget omsorgsfuld og kvalificeret rådgivning i forbindelse med oprettelse af testamente, jeg kan på det varmeste anbefale advokatfirmaet Deleuran.

— Sia Maria Fjellvang

En professionel og meget venlig rådgivning

Jeg har brugt advokatfirmaet Deleurans ekspertise til diverse testamenter og sidst lovliggørelse af ejendomsretten i Spanien til en lejlighed efter min kones død, da hendes navn også stod på skødet. Efter en besværlig arbejdsgang i Spanien lykkedes at komme i mål for nylig takket være firmaet Deleuran (Mariann H.) Kan varmt anbefale firmaet.

— Flemming Frounberg Jørgensen

Sober og god

Så sober og god sparring. Tak!

— Lisbeth Lund

Meget tilfreds

Jeg kan kun sige, at jeg er meget tilfreds med jeres indsats i forbindelse med rådgivning af min far, Bent Ancher Kofoed, og jeres efterfølgende forvaltning af hans bo, som nu er afsluttet. Vi har allerede anbefalet jer til andre, og agter selv at gøre brug af jeres juridiske rådgivning i årene fremover.

— Nanna V. Kofoed

Yderst tilfredse

Jeg er formand for en fodboldklub, der har modtaget en arv, hvor Deleuran har været bobestyrer. Vi har været yderst tilfredse med den sagsbehandling, som Deleuran har foretaget. Vi har modtaget god information og vejledning.

— Peter Svendsen

Super og grundig vejledning

Oprettelse af testamente med alle nødvendige dokumenter. Vidste intet om fremgangsmåde men fik en super og grundig vejledning. Har været meget tilfreds med forløbet og kan kun anbefale advokatfirmaet Deleuran. Fik anbefalet firmaet af en ven og er som nævnt glad for samarbejdet med specielt Asmus. Tak

— Rud Lukic

Hvad siger vores klienter?