Kontoret er ferielukket frem til mandag den 2. januar 2023. Ved akutte henvendelser henvises til døgnvagten.
top

Historie

Advokatfirmaet Deleuran blev etableret i 1946 af advokat Egon Deleuran i Gothersgade i København

Virksomhedens og familiens udvikling

Siden Egon Deleurans etablering af Advokatfirmaet Deleuran er det nu anden, tredje og fjerde generation, der bistår kontorets klienter på Frederiksberg.

I perioden 1958-1991 holdt firmaet til på adressen Herlufsholmvej 2 i Vanløse - lige overfor Vanløse Station.

I 1991 flyttede advokatfirmaet fra Vanløse til den centrale beliggenhed på Frederiksberg på hjørnet af Peter Bangs Vej og Dalgas Boulevard, hvor firmaet i dag fortsat er beliggende. Samtidig blev et generationsskifte gennemført, hvorefter Philip Deleuran blev eneindehaver.

I årene 1999 til 2018 drev advokat Pia Deleuran og advokat Philip Deleuran advokatvirksomhed i kontorfællesskab.

Travertinfacaden der er karakteristisk for advokatfirmaets nuværende lokaler stammer fra tiden, hvor lokalerne blev benyttet af Bikuben, Lindevang Afdeling. En del af Bikubens andre afdelinger i København, havde tilsvarende travertinfacader.


Ved årsskiftet til 2017 tråde advokat Asmus Deleuran, der er søn af advokat Pia Deleuran og advokat Philip Deleuran, i familiens fodspor og er nu ansat i Advokatfirmaet Deleuran. Inden da arbejdede han i mere end 6 år hos Kromann Reumert med fast ejendom, og forud for dette havde han før og under jurastudiet arbejdet hos Advokatfirmaet Deleuran i 6 år med ejendomshandler.

Sammen har Pia Deleuran og Philip Deleuran yderligere én søn, advokat Emil Deleuran, der er partner hos Plesner, hvor han beskæftiger sig med området bank og finans.

I 2020 indgik Advokatfirmaet Deleuran i kontorfællesskab med Dalgas & Deleuran, som advokat Dea Dorothea Deleuran er indehaver af. Dea Dorothea Deleuran er Philip Deleurans niece og dermed er Dea og Asmus hhv. fætter og kusine.

I 2021 blev advokat Frederik Fagerlund Stefansen ansat i Advokatfirmaet Deleuran. Advokat Frederik Fagerlund Stefansen og advokat Asmus Deleuran havde i en årrække inden da arbejdet sammen hos Kromann Reumert i afdelingen for fast ejendom.

Få rådgivning nu

Tal med en specialist

Ved at rette henvendelse til vores reception, kan der aftales et møde. Vores advokatsekretærer hjælper dig med at få de relevante oplysninger registreret, så advokaten kan være forberedt til mødet.

Faglige milepæle

Øget konkurrence til glæde for forbrugerne

I perioden 2000-2009 var advokatfirmaet medlem af Danske Boligadvokater. Advokat Philip Deleuran udviklede i den periode i samarbejde med Forbrugerrådet et koncept for advokater, hvorefter advokater blev i stand til at tilbyde salg af boliger som alternativ til de koncepter, som ejendomsmæglerne kunne tilbyde. Dette skabte yderligere konkurrence på området for handel med fast ejendom - til glæde for forbrugerne.

Mere effektiv konfliktløsning til glæde for borgere og samfund

Advokat Pia Deleuran opbyggede gennem hendes karriere stor viden om mediation, og har haft en særlig rolle i forbindelse med udbredelse af mediation i Danmark. Pia udviklede i 2002 Mediatoruddannelsen, der fortsat udbydes af Danske Advokater. For arbejdet med at udbedre mediation i blev hun i 2009 tildelt Advokatrådets hæderspris, der blandt andet blev motiveret med disse ord fra Advokatrådets formand:

"Pia Deleurans idealisme, kreativitet og engagement er til stor inspiration for os alle sammen. Fremfor nogen har hun skubbet til interessen for mediation.”

Kunst og jura i samspil

Sammen med fotograf Sisse Jarner skabte Pia Deleuran kunstprojektet Visuelle Dialog Collager, der havde til formål at udfordre og vække til eftertanke om demokrati og retskultur. Navlig var advokatens placering og relation – nu og i fremtiden – i fokus. Retten på Frederiksberg er udsmykket af værker, der er blevet til i samarbejdet mellem Sisse Jarner og Pia Deleuran.

Teknologisk udvikling

I 1975 blev den første computer anskaffet. Den kunne til trods for sin enorme størrelse og vægt kun foretage forholdsvise simple beregninger, hvilket trods alt var et stort skridt frem mod en vældig teknologisk udvikling. Nu er det tekniske udstyr anderledes avanceret, og der sker løbende opgradering efterhånden som teknologien udvikler sig.

Hvad siger vores klienter?