Kontoret er ferielukket frem til mandag den 2. januar 2023. Ved akutte henvendelser henvises til døgnvagten.
top

Asmus Deleuran – Advokat (L)

Asmus har været i advokatbranchen i mere end 20 år. Han lægger vægt på en høj faglig standard, og at hans bistand er forståelig og skaber værdi for klienten - både økonomisk og personligt. Altid at være til rådighed, når klienten har behov for det er derudover en af hans målsætninger. Retfærdighed er en værdi, som Asmus brænder stærkt for, hvilket kommer til udtryk i hans engagement i de sager, som han beskæftiger sig med.


Fakta

  • Født på Frederiksberg i 1984.
  • Cand. jur. Københavns Universitet i 2011.
  • Studerede juridisk metode ved University of Cambridge i 2010.
  • Kromann Reumert fra 2010 - 2016.
  • Advokat siden 2014.
  • Møderet for landsret siden 2019.

Arbejdsområder

Asmus Deleuran rådgiver primært i sager med tilknytning til fast ejendom samt familie- og arveret. Herudover fører han rets- og voldgiftssager.

Testamente

Vi har i mere end 75 år hjulpet klienter med oprettelse af skræddersyede testamenter.

Arv og bobehandling

Vores erfarne og specialiserede rådgivere er garanter for en tryg og professionel bobehandling.

Fast ejendom

Vi tilbyder en bred vifte af rådgivning til købere, sælgere, lejere og udlejere.

Baggrund

Igennem hele sit liv har Asmus boet på Frederiksberg, hvortil familien har en nær tilknytning i kraft af, at hovedparten af familiemedlemmerne i flere generationer har boet eller fortsat bor på Frederiksberg.

Fra barnsben oplevede han at komme hos Advokatfirmaet Deleuran, da hans farfar (Egon Deleuran) dengang fortsat var indehaver, og firmaet var beliggende i Vanløse. Asmus husker Egon for hans store viden og dybe indsigt - og for hans mange anekdoter om livet i den juridiske verden, herunder eksempelvis om hans forelæsninger hos retsfilosoffen Alf Ross på Det Juridiske Fakultet på Københavns Universitet.

Igennem de 30 år hvor firmaet fra Frederiksberg blev drevet af hans forældre, Pia og Philip Deleuran, havde han forskellige roller på kontoret. Som helt ung var han bud for kontoret, og under størstedelen af studietiden arbejdede Asmus som stud.jur. med berigtigelse af ejendomshandler på kontoret.

Herefter søgte Asmus i 2010 ansættelse som stipendiat hos erhvervsretskontoret Kromann Reumert, der ofte fremhæves som en af de største og mest hæderkronede advokatvirksomheder i Danmark.

Efter at have opnået kandidatgraden i jura fortsatte han som advokatfuldmægtig hos Kromann Reumert og blev videreuddannet som advokat. Under de mere end 6 års ansættelse hos Kromann Reumert fortsatte han sin specialisering inden for fast ejendom og erhvervsret.

Hos Kromann Reumert bistod Asmus primært pensionskasser, banker, ejendomsfonde, regioner og en række virksomheder med større ejendomstransaktioner, bolig- og erhvervslejeret, entrepriseret og andre erhvervssager. Herudover opbyggede han erfaring med førelse af retssager i både by- og landsretten, og har bistået klienter i forbindelse med omfattende voldgiftssager. Asmus er nu særligt specialiseret i arveretlige forhold, herunder udarbejdelse af testamenter, behandling af dødsboer og håndtering af tvister.

I 2017 sluttede han sig igen til familieforetagendet og har siden da været en af kontorets drivende kræfter.

Asmus har sønnerne Aslan, Claudius og Theo.

Tillidshverv

Medlem af bestyrelsen

  • Fideikommisbesidder Peter Johannes Busky-Neergaards Legat, cvr. 23038617.
  • Johannesskolen, cvr. 11514812 (juridisk mandat jf. skolens vedtægter).
  • Beboerrepræsentationen i Svalegården.

Øvrige

  • Frivillig arveretsadvokat for Hjernesagen, cvr. 17232932.

Hvad siger vores klienter?